Lithium accu op maat

Maatwerk, Onze specialiteit! Dit doen we voor diverse toepassingen zoals elektrisch vervoer, industriële machines, bouwmachines, logistiek, e-bikes, e-mobility en energieopslag. We kunnen lithium accu’s leveren in elk gewenst voltage en capaciteit. Welke lithium chemie voor u het beste is bepalen we vaak aan de hand van uw vraagstuk en betreffende toepassing. Soms is dit een complex proces waar kennis en ervaring op het gebied van accu’s, drivetrain systemen en toepassingen zelf een vereiste is. Wij als EmergoStar bieden onze klanten deze kennis.

Modulaire 24V LiFePO4 wisselaccu

Deze op maat gemaakte wisselaccu wordt gebruikt in Movexx elektrotrekkers. Hij is handzaam, veilig, licht, snel te wisselen en bruikbaar in bijna alle Movexx machines. Deze 25,6 V accu is leverbaar in twee varianten de 20Ah en 36Ah. De lithium chemistry is LiFePO4 ook wel lithium-ijzerfosfaat of LFP genoemd, LiFePO4 is vele malen veiliger dan Lithium-ionen / polymeerbatterijen. Dit soort accu’s kennen veel voordelen, ze zijn veilig, gewichtsbesparend, chemisch stabiel en onbrandbaar. Doordat deze accu’s een lange levensduur hebben zijn ze niet alleen duurzaam, maar resulteren ze ook in lagere kosten mede doordat er geen onderhoud nodig is.

Lithium ION (NMC) Accu 5V 104Ah

Deze grote robuuste accu is speciaal ontworpen voor de Omnidots SWARM. Omnidots is een producent van hoge kwaliteit trillingsmeters die zijn meetgegevens draadloos verstuurd naar een webplatform. Deze Batterij voorziet de SWARM tot wel zes weken van stroom en is ongekend compact, doeltreffend  en handzaam. Door middel van slimme elektronica wordt de SOC (State of Charge) doorgestuurd naar het webplatform.

LiFePO4 Accu 73,6V 100Ah Elektrische Quad

Onze Engineers hebben in zeer korte tijd in perfecte samenwerking met onze klant een accuapplicatie ontwikkeld voor een elektrische quad.  Deze accu kan worden uitgelezen op afstand door onze Smart Battery Combox met bijbehorend web platform.  Deze robuuste accu kan wel tegen een stootje, hij is gemaakt van RVS en is geclassificeerd als IP65. Alle Info van deze accu is uit te lezen via CAN-Bus.

Samenwerken?

Kom met ons in contact!

Dit zijn wij

Ontdek de mensen achter Emergostar

Adres 

Informaticastraat 20

4538 BT Terneuzen

Nederland

Tel: +31 (0)85 2011820

E-mailadres: info@emergostar.com

© 2024 EmergoStar        Algemene voorwaarden        Privacy- en cookieverklaring 

Website door Luctor Online